За нас

     Фирмата ни се занимава с производство и разпространение на здравословни (диетични/ диабетични) храни и напитки. Нашата цел обаче е далеч надтърговска и в този смисъл това не е просто поредната оферта. Търговският момент при нас е застъпен дотолкова, доколкото материалните неща в този живот си имат своята стойност. Главната ни цел е да помагаме за опазване здравето на хората – най-вече чрез храната, която приемаме всекидневно. Това може да стане чрез постигане на необходимото познание за истината и в това отношение ние сме решили да дадем най-доброто, на което сме способни. Желанието ни е просто да помогнем на хората да се научат да се хранят рационално (научнообосновано). Залагаме на храненето, защото то има мощно влияние върху здравето. Всъщност, по отношение на здравето съществуват два основни проблема, пред които е изправена нашата цивилизация (като фактори, които зависят от нас) – недостиг или липса на качествена храна и недостатъчна физическа активност.
     В това отношение можем да осигуряваме здравни консултации, лекции, беседи, семинари – и всичко това, разбира се – на добра воля, мотивирани само от любов! Отворени сме за всякакви съвети и информация по тази тема. Имаме пълната увереност, че това не е просто поредната модна вълна или течение и това няма да отмине, защото всички искаме да бъдем здрави. Говорейки за храненето, много често причината за нашите болки и страдания е неправилният ни избор. В този смисъл нашата съдба е в нашите ръце!
     Искрено вярваме, че един ден всички на тази земя ще отглеждаме само добри неща, ще ги преработваме (само ако се налага, разбира се!) щадящо и така ще ядем и пием само здравословни храни и напитки. За всички има място "под слънцето".
     Добрата новина е, че навиците подлежат на превъзпитание и това трябва да направи всеки, ако наистина иска да бъде здрав. Защото едва ли има разумен човек, който да отрича дълбоката връзка между храненето и здравето, което Пол Брег описва блестящо само с едно изречение:
     
"Човек е това, с което се храни"


m.christov
     Михаил Христов

     магистър по химия,
     специалист по "Хранене и Диетика"